Over ons

Wanneer Johan Horstman in 1999 met zijn ondernemende hart begint met zijn distilleerderij, wilde hij iets unieks distilleren. Het unieke is dan ook dat de distillaten gebaseerd zijn op pure Twentse ingrediƫnten. De zuivere distillaten moeten nog wel even rijpen. Ook de rijping wordt gedaan op speciaal gekozen vaten. Dat geeft ook zijn eigen authentieke smaak af. Alleen weten dat een whiskey goed is, is niet genoeg. Door zijn vakmanschap weet hij dat het handhaven van de hoogste normen bij elke handgemaakte partij belangrijk is om zijn meesterdistilleerder titel te verstaan.

Geduld is erg belangrijk, zoals ook elke Whiskey liefhebber weet. Het mooie van het produceren van een Whiskey met de hand is dat de finesse en de touch van de kwaliteit van Johan in elke fles te proeven is. Het proces, van mout tot fles, is het meest unieke om te zien en te proeven.

Naast de zuivere en bekroonde Horstman Whiskey, heeft Johan ook nog andere zuivere distillaten van zijn hand en met de echte Horstman kwaliteit in het assortiment. Denk dan aan bijvoorbeeld Gin, Jenever, Conjac en kruidenbitter, met pure ingrediƫnten die je alleen in het Twentse landschap zal vinden. Ook de likeuren zijn uniek en heel puur. Zo is er voor ieder wat wils en is een bezoek voor iedereen geschikt.

De herkenbaarheid van de fles en het mooie Horstman label geeft de finishing touch op dit prachtige, kleurrijke assortiment. Laat het uw smaken!

 

Denk ook eens aan een proeverij met rondleiding in de distilleerderij of op locatie.

Johan_destilleer-225x300

 

Promovideo Proef Losser